Kas

Ağu

Miiletimizin sinesinde yanan vatan aşkının büyük bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılını büyük bir coşku ile kutluyoruz. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet minnetle yad ediyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü dolayısıyla  hazırlanan kısa film haberimizin ekinde sunulmuştur.

May

Haz

Milli Eğitim Bakanlığının her ay düzenlemiş olduğu örnek sorular öğretmnelerimizin rehberliğinde öğrencilerimize her ay çözdürülüyor. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Gezi Komisyonumuz rehberliğinde Çamlıca Camii, Çamlıca Tepesi, İslami İlimler Müzesi ve Hababam Sınıfı Müzesi ziyaret edildi. Öğrencilerimiz, gezi esnasında maddi ve manevi keyifli bir yolculuk gerçekleştirerek bilgi edindi.

Ara

Öğrenme eyleminin sadece derslerde gerçekleşmemektedir. İnsan her zaman, her yerde yeni bilgiler öğrenir. İmam Hatip okullarımızın yüklendiği sorumluluk gereği öğrencilerimizin ders dışında da öğrenebilmesini sağlamak amacıyla okulumuzda çeşitli mekanlar Ayet-i Kerime, Hadis-i Şerif ve güzel sözlerle donatılmaktadır.

Ara

8. sınıf öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız devam ederken kazanım değerlendirme sınavı ile eksik bilgilerimizi, hazırbulunuşluk düzeyimizi ölçüyoruz .

Mrt

Okulum Temiz Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aytekin YILMAZ tarafından Okul Müdürümüz Ergün TOPAL'a takdim edildi.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aytekin YILMAZ'a nazik davranışları için teşekkür ederiz.

Şbt

7/A sınıfımız ünlü bilim insanları ve düşünürlerin biyografisiyle karşımızda. 7/A sınıfı öğrencimiz İbrahim Hakkı ALBAYRAK  , Nicola TESLA'nın biyografisini bizler için canlandırdı. Ders öğretmenimiz Emine Cansu MİROĞLU'na ve öğrencimiz İbrahim Hakkı ALBAYRAK  'a emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

"Öğretmenim Misafirim" projesi kapsamında öğretmenlerimiz Emine Cansu MİROĞLU ve Mehmet Fatih İNCE veli ziyaretlerinde bulundu.Hassasiyetleri için öğretmenlerimize ,misafirperverlikleri için velilerimize teşekkür ederiz.