Şbt

Okul Psikolojik Danışmanımız Zeynep ÜLKER öğrencilerimize "Sınav Kaygısı" temalı sunum yaptı. Öğretmenimize etkili ve verimli sunumu için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Berat Kandili münasebetiyle kandil programı düzenlendi. Başta sohbetleri için Erdal DÖNER hocamıza, programı hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize, programda görev alan öğrencilerimize, katılım gösteren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Berat Kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz.

Şbt

ÇEDES projesi kapsamında Şubat ayında sabır teması işleniyor. Bizde 8/B ile anasınıfımızda sabır çiçeği etkinliğini gerçekleştirdik. Zeynep Buse Doğan sabır çiçeği hikayesini anlattı. 8/B öğrencilerimiz ise çocuklarla sabır çiçeği etkinliğini gercekleştirdiler. Rehber Öğretmenimiz Nurdan ÇETİNER'e, anasınıfı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz rehberliğinde Üç Aylar münasebetiyle hediyeleşme etkinliği düzenlendi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aslı YANAR ve öğrencilerimiz "Niçin Namaz" ve "Dersimiz Namaz" kitaplarını okuyarak tahlil ettiler. İlgileri ve özverileri için ögretmenize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek, öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak, mağdur ve mazlum Filistin halkının yaralarına bir nebze de olsa merhem olabilmek, Filistin'in bizim için önemine vurgu yapmak amacıyla okulumuzda Filistin'e Vefa Günü düzenlendi. Konferans, sergi ve kermes etkinlikleri yapıldı. Filistin Bizim Neyimiz olur başlıklı konferansta bölgeyi yakından tanıyan Pendik İHH Kadın Sosyal İşler Başkanı Hadice Kübra İZGÖRDÜ öğrencilerimize hitap etti. Başta programı düzenleyen Aslı YANAR, Emine Z. G. BARAN ve Nurdan ÇETİNER öğretmenlerimize, konuşmacı Hadice Kübra İZGÖRDÜ hocamıza, Pendik İHH Kadın Yönetimine, yapılan etkinliklere destek veren ve arka planda hazırlıklara yardımcı olan velilerimize ve tüm öğretmenlerimize, programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Anasınıfı öğretmenlerimizin rehberliğinde ve velilerimizin desteğiyle okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri düzenlendi. Anasınıflarımızı ziyaret eden Okul Müdürümüz Ergün TOPAL emekleri için öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür etti.

Ara

ÇEDES projesinde bu ay yardımseverlik ve merhamet konularını ele aldık. 7. Sınıf öğrencilerimizle Pendik Müftülüğü Koca Sinan Camisini ziyaret ederek Cami Görevlisi Esra BARUTÇU hocamızla yardımseverlik ve merhamet başlıklı 40 hadis çalışması yaptık. Değerler Eğitimi Kulübümüze, çalısmaya katılan öğrencilerimize ve Esra BARUTÇU hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Sınıf öğrencilerimizin kariyer planlamasına yardımcı olmak için lise ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 8. Sınıf öğrencilerimizle İlçemiz Ömer Çam AİHL'yi ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için okul yönetimine ve rehberlik servisine programı planlayan ve uygulayan okul rehberlik servisimize teşekkür ederiz .

Ara

EDEP projesi kapsamında okulumuzda satranç turnuvası düzenleniyor. Öğrencilerimizin katıldığı turnuvada keyifli ve verimli anlara şahit oluyoruz.

Turnuvada emeği geçen EDEP projesi koordinatörü Emine Z. Güldü BARAN öğretmenimize satranç turnuvasını planlayan ve uygulayan Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Betül ERTAŞ'a teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin sosyal, akademik becerilerinin yanı sıra sportif becerileri de kazanmasını önemsiyoruz. Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Betül ERTAŞ'a yaptığı farkındalık çalışmaları için teşekkür ederiz.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimizin kariyer planlamasına yardımcı olmak için lise ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 8. Sınıf öğrencilerimizle İlçemiz Şehit Adil Büyükcengiz KAİHL'yi ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için okul yönetimine ve rehberlik servisine programı planlayan ve uygulayan okul rehberlik servisimize teşekkür ederiz .

Ara

Okulumuzda Ezan-ı Muhammedi yarışması düzenlenmiş ve dereceye giren öğrencilerimoz ödüllendirilmiştir. Başta yarışma koordinatörü Aslı YANAR hocamız olmak üzere DKAB zümremize ve Müdür Yardımcımız Hüseyin YANAR'a teşekkür ederiz. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

6. Sınıf öğrencilerimizle öğle namazını Besler Camisi'nde eda ettik. Kur'an-Kerim tilaveti  ve öğle namazının akabinde öğrencilerimize ikramda bulunuldu. Bizleri misafir eden Cami İmam Hatibimiz İbrahim ASLAN hocamıza ve dernek yönetimine teşekkür ederiz.

Ara

Vakti kuşanmak ekibi olarak Abdullah YILDIZ'ın Haydi Namaza isimli kitabını okuduk. Bugün de kritiğini yaptık.