İSTANBUL / PENDİK - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

May

İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Aytekin YILMAZ ve Şube Müdürümüz Ertan SAYGIN'ın açılışına katıldığı ve iki gün süren TÜBİTAK 4006/A Bilim Fuarımızda 10 öğretmenimizin rehberliğinde 38 öğrencimizin çalışmalarıyla "Sürdürülebilir Şehirler ve Toplumlar, Görüntü ve Ses Tanıma Teknolojileri, Çevre ve Çevreyi Koruma, STEAM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik), Değerler Eğitimi, Kültürel Miras, Dil ve Edebiyat, Oyun ve Oyunlaştırma, Akıllı Ulaşım Sistemleri" temalarından oluşan  16 adet proje sergilendi. Başta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yürütücümüz Alpay MERT olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, Okul Aile Birliğimiz nezdinde tüm velilerimize, programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Edep projesi kapsamında okul geneli meslek dersleri bilgi yarışması yaptık. 8-B sınıfı öğrencilerinden Zeynep Tuncer veMeryem Betül Türetken yarışmamızın birincisi oldu.

May

8/B kitap okuma grubumuzla Abdullah Yıldız'ın Yusuf 'un Üç Gömleği isimli kitabını okuduk. Okuduğumuz kitap hakkında konuştuk. Dondurmalarımızı yedik.Yeni kitabımıza başladık.

Nis

Önce ahlak ve maneviyat diyerek çıktığımız eğitim yolculuğumuzda 40 gün boyunca namaz kılan öğrencilerimizle sinemaya gittik.

Nis

Trafik Eğitim Parkı çocuklara ve engelli vatandaşlarımıza trafik eğitimi verebilmek için küçük bir şehir olarak tasarlanmıştır. Öğrencilerimiz bir yandan yaya olarak trafiğin içinde bulunarak trafik kurallarını öğrendi, diğer yandan akülü araçları trafik kurallarına uygun kullanarak ufak bir trafik tecrübesi edindiler.

Mrt

Sınıflararası Futbol Turnuvasında birinci olan 6/A sınıfımıza madalyaları verildi.

Mrt

Karete branşında bölgede derece yapan öğrencimiz Dilara Özçelebi Okul Aile Birliği tarafından ödüllendirildi.

Mrt

Çedes kapsamında Esra Barut hocamızla Ramazan etkinliği yaptık. Ramazan Ayının önemiyle ilgili muhabbet ettik.

Mrt

Öğrencilerimize Zeynep Ülker hocamız tarafından öfke kontrolü semineri verildi.

Mrt

Öğrencilerimize öğrendikleri bilgileri yaparak-yaşayarak tecrübe etme imkanı sağlamak için Esenyalı Bilim Merkezi'ne gezi düzenledik.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Gününü okulumuz öğrencileri ile çeşitli etkinlikler yaparak kutladık.

Mrt

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu olarak on bir ayın sultanı Ramazana sınıflarımızı da hazırlamak için sınıf süsleme yarışması yaparak öğrencilerimizin Ramazan ayına maddi manevi coşkuyla hazırlanmasını sağladık. Yarışmamızda birinci olan 8/B sınıfını tebrik etmeliyiz.

Mrt

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu olarak, öğrencilerimize Ramazan'ın gelişini müjdelemek amacıyla Ramazan davulcusu ve şerbet dağıtım etkinliği yaptık.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında atasözü ve özdeyişlerimizin görselleştirilmesi çalışmaları yapılmıştır.