İSTANBUL / PENDİK - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Tubitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı Bilim Fuarımızda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Şbt

Cemal Kapan hocamız 23.02.2024 Cuma günü öğrencilerimize "Beklenen Sensin" temalı motivasyon ve başarı programı düzenleyecektir.

Ara

Veli Akademileri kapsamında "Okul Başarısında Ailenin Rolü" başlıklı seminer düzenlenecektir. Tüm velilerimizin katılımını arzu ediyoruz.

Filistin'e Vefa Günü

Okulumuzda, Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekebilmek ve bir nebze de olsa Filistin'e destek olabilmek amacıyla konferans, sergi ve kermes etkinliği düzenlenecektir. Değerler eğitimi kulübümüzün öncülüğünde yapılan etkinliğe katılımlarınız bizleri mutlu edecektir.

Kıymetli Velilerimiz,

Okulumuzdaki iş akışınıın düzenli yürümesi adına öğretmelerimizle yapacağınız görüşmeler aşağıda belirtilen takvime göre yapılacaktır. Öğrencilerimizin derslerinin aksamaması, plansız işelmlere mahal verilmemesi adına takvimde belirtilen gün ve saatlere uymanızı arzu ediyoruz. Okulda yapacağınız görüşmeler için önceden randevu almanız tavsiye edilir. Diğer işlemleriniz için öcelikle okul yönetimiyle iletişime geçmeniz rica olunur. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Egün TOPAL

Müdür

Kıymetli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıtlarımız başlamıştır.

1. Anasınıfı
  2. 5. Sınıf
  3. 5. Sınıf Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil (İngilizce) Ağırlıklı Sınıflarımızın ön kayıtları ve,
  4. Arasınıflarımızın nakil işlemleri başlamıştır.

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ailesinin bir ferdi olmak isteyen tüm veli ve öğrencilerimizi görüşmeler için okulumuza davet ediyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ara

Pendik Müftülüğü Hüsnü Kırkan Gül Camii Ev Sahipliğinde :

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün "Vakti Kuşanmak", Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "İrfan Yolcuları Edep" projeleri kapsamında;

Her Perşembe Günü Yatsı Namazına Müteakip Tüm Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Velilerimizle Güllübağlar Hüsnü Kırkan Gül Camiinde Buluşuyoruz .

Konuşmacı: Cumali SEVER - Eğitimci/Yazar

PROGRAM AKIŞI:

Kur-an' ı Kerim Kıraati

Yatsı Namazı

Sohbet

İkram

Tüm öğretmenlerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımından mutluluk duyarız.

Ara

Pendik Müftülüğü Hüsnü Kırkan Gül Camii Ev Sahipliğinde :

PROGRAM AKIŞI:

Kur-an' ı Kerim Kıraati

Yatsı Namazı

Mevlüt Programı

Sohbet

İkram

Kıymetli Velilerimiz,

Okul Rehberlik Servisimizin gayretleriyle 19.12.2022 Pazartesi günü saat 09.00' da Uzman Psikolog Özkan ŞENOL' u okulmuzda misafir ediyoruz. Sizler için planlanan ve emek verilen bu etkinliğe katılımınızı canı gönülden arzu ediyoruz.

Konu:Ergen Sorunları ve Çözüm Yolları LGS Sürecinde Veliye Düşen Görevler

Kas

Veli Akademileri Seminerlerimiz "Okul Başarısında Ailenin Rolü" başlıklı programla devam ediyor. Emine Cansu MİROĞLU öğretmenimizin sunacağı program 7 Aralık Çarşamba günü saat 11' de konferans salonumuzda gerçekleştirilecektir. Programa Kazım Karabekir İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu velilerimiz davetlidir

T.C.

Pendik Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü

Sayı : E-67856937-165.01-61031169                                                                      Tarih: 17.10.2022

Konu : Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

TÜM OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİNE

PENDİK/İSTANBUL

2022– 2023 Eğitim – Öğretim yılı Okul Aile Birliği 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30.10.2022 Pazar günü saat 11.00' de okulumuz konfrerans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır.

Tüm okul öğrenci velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımını arzu ediyoruz.

Ümit ÇETİNKAYA

Okul Aile Birliği Başkanı

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

1. Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti