İSTANBUL / PENDİK - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: proje

Mrt

Tubitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı Bilim Fuarımızda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Mrt

Geçen Hafta yarı finalini gerçekleştirdiğimiz Vakti Kuşanmak Projesi Güldeste Dergisi bilgi yarışmasının bugün final yarışmasını yaptık. Öğrencilerimiz dergileri tek tek incelediler. Yarışma sonucunda 5/B sınıfı öğrencilerinden Amine Nur Türetken ve Sümeyye Yavuz birinci oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve özellikle birinci olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

5/B sınıfımız ile ‘’ Kitap Kurdu Okuma Etkinliği’’ başlattık. Her cuma kitaplarını değiştirecekler. 1 haftada 1 kitap bitirmeyi hedefliyoruz. Karne gününe kadar en çok kitap okuyan kitap kurduna bir hediyemiz olacak.

Şbt

Pendik Zabıta Müdürlüğü ile Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ve Kazım Karabekir Ortaokulu'nun birlikte yürüttüğü "Zabıta Timi" projesi kapsamında "Çocuk Zabıtalarımız" Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşliğinde okul kantin denetimi,pazaryeri denetimi ve trafik etkinliğine katıldı.Ardından Belediye Başkanımız Sayın Ahmet CİN "Çocuk Zabıtalarımıza" zabıta kimliği ve hediyelerini takdim etti.Pendik Belediye Başkanı Sayın Ahmet CİN'e ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerine destek ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Ock

Zabıta Timi projemizin çalışmaları devam ediyor.Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz Çocuk Zabıta projesi için öğrencilerimizin kıyafetleri dikildi.Projenin ayrıntılarını ise ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağız.Öğrencilerimize verdikleri destek dolayısı ile Pendik Belediyemize ve Zabıta Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Kas

Fen Bilimleri öğretmenimiz Cemal KAPAN rehberliğinde Romanya ile ortaklaşa yürüttüğümüz "INTERNATIONAL EDUCATIONAL PARTNERSHIP "HISTORY OF TRADITIONS AND CIVILIZATIONS CULTIVATED BY EXTRACURRICULAR ACTIVITIES IN EUROPEAN SCHOOLS - education for community values" projesi kapsamında Proje Ortağı Okul Temsilcilerimiz  Daniela-Rodica Buşe ve Aurelian Radoi okulumuzu ziyaret ederek eğitim,kültür ve toplum konularında fikir alışverişinde bulunduk.