Ergün TOPAL - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Ergün TOPAL 1986 yılında Kocaeli/Kandıra ilçesinde dünyaya gelmiştir.İlk ve ortaöğrenimini Kandıra´da ;lisans eğitimini ise sırasıyla Karaelmas Üniversitesi ve Sakarya Üniversitelerinin Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır.2009 yılında üniversiteden mezun olmuş,Sakarya´da kbir dönem ücretli öğretmenlik yapmıştır.2012 yılında Türkçe Öğretmeni olarak atanmaya hak kazanmıştır.

2012 yılında Pendik Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda göreve başlayan Okul Müdürümüz,2016 yılında Pendik Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı,2019 yılında yapılan EKYS sınavı ile de okulumuzda Okul Müdürlüğü görevlerine atanmıştır. 2023 Yılı itibarıyle Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi bölümünde yükesk lisan tezini tamamlamıştır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Ergün Topal okulumuzdaki görevine devam etmektedir.

Yayınlar:

Bilgivar, OO ve Topal, E. (2023). Okul Yöneticilerinin Duygusal Zekâ Algılarının Okul Sinerji Düzeyine Etkisinin İncelenmesi. SDÜ Uluslararası Eğitim Araştırmaları Dergisi , 10 (2), 113-131.