OKUL TANITIMI

Kıymetli Velimiz, Sevgili Öğrencimiz,

Çocukluk insanın şiir dönemidir. Nasıl ki şiir her okuyanı farklı bir anlam dünyasına götürürse her çocuk da kendi içinde böyle karmaşık, özgün ve çok yönlüdür. Çocukların dili ve cümleleri oyundur, bu dilin anahtarı da sevgiden geçer ve bu anahtarı elinde tutan, anne- babalar ve tecrübeli öğretmenlerdir. Çocuklarımızın hayallerine kavuşmasında anne-babaların ilgi ve gayretinin asıl olduğunu düşünüyoruz. Biz çocuklarımızın kıymetinin ve siz değerli velilerin beklentilerinin farkındayız.

Bu çerçevede okulumuzda akademik, dini, milli ve ahlaki hassasiyetler gözetilerek eğitim programları uygulanmaktadır. Mevcut eğitim programlarının yanı sıra öğrencilerimizin sosyal, duygusal, fiziksel gelişimleri de dikkate alınarak ders içi uygulamalar, sportif faaliyetler geziler ve etkinlikler organize edilmekte; öğrencilerimiz, tecrübeli eğitim kadromuzun rehberliğinde hayata hazırlanmaktadır. Öğrencilerimizin akademik gelişimleri takviye  kurslarıyla  desteklenmektedir. Sınıf mevcutlarımız ortalama on beşer kişilik olup öğrenci ile bireysel ilgilenme fırsatı mevcuttur.

Kâzım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak siz değerli öğrencilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ayrıntılı bilgi için okul web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.