SABAH NAMAZI PROJESİ

Ara

Sabah Namazı Buluşmalarımız Devam Ediyor.

Her pazar sabahı öğrenci,veli ve öğretmenlerimizle camilerde buluşmaya devam ediyoruz.Bu münasebetle 15 Aralık Pazar sabahı Şeyhli Akşemsettin Camii'ndeydik.Programa ilgi gösteren veli ve öğrencilerimize;programı özenle uygulayan öğretmenlerimize;bizleri misafir eden cami yönetimine teşekkür ederiz.

Ara

Her pazar günü Sabah Namazı Buluşmalarımız devam ediyor.8 Aralık Pazar günü Besler Mahmud Camii'ne öğrenci,öğretmen ve velilerimizle misafir olduk.Cami İmam Hatibi İbrahim ASLAN olmak üzere cami yönetimine misafirperverlikleri için;öğrenci,öğretmen ve velilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

Ara

Sabah Namazında öğrenci,öğretmen ve velilerimizle  yaklaşık 70 kişilik bir grupla Dolayoba Ulu Camiindeydik.Sadece sabah namazına gidiyoruz,dedik ve hiçbir zorlama olmadan programa yoğun ilgi gösteren veli,öğrenci ve öğretmenlerimize;programın organizesinde emek gösteren başta Cemal KAPAN,Necmettin BATTAL öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Bizleri misafir ederek ikramda bulunan Camii Yönetimine ikramları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.