BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR

Nis

Türkiye Büyük Milet Meclisimizin açılışının 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. Törende oynanan oyunlarla çocuklarımız doyasıya eğlendi.

Mrt

Öğrencilerimiz kitapların arasında uçsuz bucaksız deryaları keşfetmeye devam ediyor. Kütüphaneler haftası münasebetiyle haftaya okuyarak başladık. Kütüphanelerin ıssız, kitapların yalnız, insanların bilgisiz kalmaması dileğiyle... Kütüphaneler Haftası kutlu olsun.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümremiz rehberliğinde Berat Kandili programı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm islam aleminin Berat Kandilini tebrik ederiz.

Nis

Kütüphaneler Haftası

Hayvanlardan kitap ayıraçları yapıp kitapların öneminden konuştuk.Başta kitap taşıma oyunu oynadık. Okul kütüphanesini gezip kütüphanedeki  davranış kurallarını öğrendik. Kütüphaneden seçtiğimiz kitaplarımızı okuduk. İlk defa kütüphaneye giren çocuklarımız için eğlenceli heyecanlı ve öğretici bir etkinlik oldu.