ZABITA TİMİ PROJESİ

Mrt

Pendik Belediyesi ile okulumuzun yürüttüğü Gönüllü Çocuk Zabıta Birimi projesi kapsamında çocuk zabıtalarımız , Deprem Haftasında farkındalık oluşturmak için AFAT eğitmeni ile birlikte akranlarına depremden korunma semineri verdiler. Okulumuzda  gerçekleştirilen seminerde, öğrenci arkadaşlarına depreme karşı korunma yollarını anlatan Çocuk Zabıtalar, AFAT eğitmeni ile birlikte deprem sırasında yapılması gereken Çök Kapan Tutun hareketini pratik olarak anlattılar. Olası deprem sırasında özellikle panik yapılmaması gerektiğini belirten Çocuk Zabıtalar, deprem bitene kadar çök kapan tutun hareketi ile beklenmeli, ardından izdiham yapılmadan bulunulan bina terkedilerek toplanma alanına geçilmeli uyarısında bulundular.

Şbt

Pendik Zabıta Müdürlüğü ile Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ve Kazım Karabekir Ortaokulu'nun birlikte yürüttüğü "Zabıta Timi" projesi kapsamında "Çocuk Zabıtalarımız" Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşliğinde okul kantin denetimi,pazaryeri denetimi ve trafik etkinliğine katıldı.Ardından Belediye Başkanımız Sayın Ahmet CİN "Çocuk Zabıtalarımıza" zabıta kimliği ve hediyelerini takdim etti.Pendik Belediye Başkanı Sayın Ahmet CİN'e ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerine destek ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Ock

Zabıta Timi projemizin çalışmaları devam ediyor.Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz Çocuk Zabıta projesi için öğrencilerimizin kıyafetleri dikildi.Projenin ayrıntılarını ise ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağız.Öğrencilerimize verdikleri destek dolayısı ile Pendik Belediyemize ve Zabıta Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Ekm

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize zabıtanın görevleri ve toplum sağlığı konularında seminer verdi.Zabıta Müdürlüğümüze,öğrenci ve öğretmenlerimize ilgileri ve hassasiyetleri için teşekkür ederiz.